Kerstworkshop

Beelden van verwachting en geboorte

Een Kerstworkshop met Fleur ten Cate

Zaterdag 30 december, van 12.00 uur tot plm. 14.00 uur

In de Kersttijd hebben we gelegenheid gehad uit te wisselen over wat in onze menselijke ziel om kan gaan om Christus de weg te bereiden. Op deze dag kunnen we, onder begeleiding van Fleur ten Cate, onderzoeken en vorm geven wat voor beelden dat bij ons opwekt.
De workshop zal een kleine twee uur in beslag nemen, voor een eenvoudige lunch wordt gezorgd.

Voor de voorbereiding is het fijn om te weten op hoeveel deelnemers we ongeveer kunnen rekenen. U kunt helpen door u, liefst vóór 21 december, voor deelname op te geven op b.hessen@christengemeenschap,nl

In de gemeente is ook een intekenlijst aanwezig
Een vrijwillige bijdrage voor de materiaalkosten is welkom.