Mensenwijdingsdienst

architectenbureau Korteweg

In verband met de internationale Pinksterconferentie in Den Bosch zal de dienst van donderdag 1 juni komen te vervallen. Verder zullen er rond Pinksteren geen diensten zijn in de gemeente Groningen.
Ook zullen  i.v.m. de internationale synode in Berlijn de diensten van dinsdag 13 en donderdag 15 juni komen te vervallen.

Zondag :                                 10.30 uur         (behalve de tweede zondag van de maand)
Dinsdag :                                   7.15 uur         (alleen de tweede dinsdag van de maand
Donderdag :                            10:00 uur

Mensenwijdingsdienst op de vroege dinsdagochtend (7.15 uur).
De dag beginnen met de mensenwijdingsdienst. Bij het vogelgezang in de lente, op een frisse zomerochtend, op een mistige morgen in de herfst, in het donker van de winter….
Door het jaar heen (behalve tijdens de zomervakantie van juli en augustus) is er één maal per maand een dienst op de dinsdagochtend om 7.15 uur.
Deze diensten zullen steeds vallen op de 2e dinsdag van de maand behalve in de zomermaanden.
Voor de komende periode is de datum : 9 mei,

Er wordt er éénmaal per maand een “Familieochtend” gehouden.
Op deze ochtenden zal om 10.30 uur, tijdens de mensenwijdingsdienst, voor kinderen van 7-13 jaar een verhaal verteld worden. Na het verhaal is er gelegenheid voor ze om, onder het genot van sap en een koekje, tekeningen te maken over het gehoorde of er over na te praten. Na de mensenwijdingsdienst wordt gezamenlijk het lied geoefend voor de Zondagdienst voor kinderen, die om 11.45 uur wordt gehouden.
Na de zondagsdienst voor kinderen is er dan een gezellig samenzijn voor de hele gemeente met koffie, thee, sap en wat lekkers.

De data voor de familieochtenden in deze periode zijn:
16 april eerste Paasdag, 7 mei, 28 mei, 25 juni.

Rondom de diensten

Een volledig overzicht van alle diensten voor de komende periode kunt u vinden door op op de volgende link te klikken Rooster voor diensten en bijeenkomsten voorjaar 2017

Bibliotheek en boekentafel

Er is een uitgebreide bibliotheek met uitleenmogelijkheid na de Diensten. Bij de boekentafel is vrijwel ieder boek te bestellen.