Jaarcursus ‘Toekomst voor de Aarde?’

De vraag naar een toekomstige bestaansvorm voor onze aarde is het thema van een cursus, die aangeboden wordt door Bastiaan Baan, geestelijke in de gemeente Zeist. Deze tweewekelijkse cursus loopt van maart tot 3 december 2021.

Van de jaarcursus ‘Toekomst voor de Aarde?’ door Bastiaan Baan zijn inmiddels twee lezingen gehouden, op 12 en 26 maart. Bij deze voordrachten kunnen voorlopig geen toehoorders aanwezig zijn. Wel kunt u alles ‘live’ en te allen tijde via het nieuwe YouTube-kanaal van de gemeente Zeist volgen: klik hier om te zien hoe dat werkt.

Klik!

Wie tijdens de avonden fysiek aanwezig wil zijn, (wat alleen mogelijk is als er geen beperkende coronamaatregelen van kracht zijn) moet zich aanmelden via: info@rafaelkerk.nl.
Als u de voordrachten ‘live’ volgt, kunt u rechtstreeks via de chat reageren.

 

•  Data en onderwerpen: klik hier.
•  Tijden: vrijdagavond 20.15 – 21.30 uur
•  Plaats: in de gemeentezaal van de Rafaëlkerk, Van Tetslaan 4 te Zeist

Helpt u de kosten van de cursus te bestrijden en ons YouTube-kanaal ook in de toekomst overeind te houden? Maak dan een vrijwillige bedrage over op NL61 TRIO 0390 537527 t.n.v. De Christengemeenschap Zeist en vermeldt: Jaarcursus. Een richtbedrag is € 10,- per voordracht.