Hartcirkel

Oproep voor belangstellenden Hartcirkel

In augustus bracht ik het Hartcirkelformat, beschreven in het boek ‘Waking up with everyone around you’ van Tej Steiner onder de aandacht. Naar aanleiding hiervan zijn Esther van der Gaag en ik een wekelijkse Hartcirkel via zoom gestart. We zijn er super enthousiast over en willen onze cirkel graag langzaam uitbreiden.

Een Hartcirkel is een kring mensen die een- of tweewekelijks bij elkaar komt om samen bewuster te worden. Als belangstellende hoef je het boek niet gelezen te hebben. Je krijgt vooraf een document met uitleg toegestuurd.

De Hartcirkel bestaat uit 4 stappen:
1. Paar minuten stilte om aanwezig te worden
2. Delen hoe het met je gaat, wat er (innerlijk) leeft
3. Waardering naar elkaar uitspreken
4. Hartsverlangens uitspreken.

Daarna wordt de Hartcirkel afgerond. Een Hartcirkel kost ongeveer 10 minuten per persoon. Onze ervaring is dat je met een Hartcirkel intuïtiever voor het wezenlijke wordt en dat hartsverlangens uitkomen!

Heb je interesse, laat het Esther en/of mij weten!

Jacqueline de Groot
Jhgrootde@gmail.com
06-34102193