De kerktuin in de herfst

 

 

In de kerktuin wordt met onregelmatigheid gewerkt door wie daar zin in heeft: momenteel vooral op de klussenochtenden. De tuin is ook een van de klussen!

Zie Actueel voor de nieuwe data.

Voor meer foto’s, zie hier.

 

 

 

 

 

 

Zingen! 2x

Jaarcursus ‘Toekomst voor de Aarde?’

De vraag naar een toekomstige bestaansvorm voor onze aarde is het thema van een cursus, die aangeboden wordt door Bastiaan Baan, geestelijke in de gemeente Zeist. Deze tweewekelijkse cursus loopt van maart tot 3 december 2021.

Van de jaarcursus ‘Toekomst voor de Aarde?’ door Bastiaan Baan zijn inmiddels twee lezingen gehouden, op 12 en 26 maart. Bij deze voordrachten kunnen voorlopig geen toehoorders aanwezig zijn. Wel kunt u alles ‘live’ en te allen tijde via het nieuwe YouTube-kanaal van de gemeente Zeist volgen: klik hier om te zien hoe dat werkt.

Klik!

Wie tijdens de avonden fysiek aanwezig wil zijn, (wat alleen mogelijk is als er geen beperkende coronamaatregelen van kracht zijn) moet zich aanmelden via: info@rafaelkerk.nl.
Als u de voordrachten ‘live’ volgt, kunt u rechtstreeks via de chat reageren.

 

•  Data en onderwerpen: klik hier.
•  Tijden: vrijdagavond 20.15 – 21.30 uur
•  Plaats: in de gemeentezaal van de Rafaëlkerk, Van Tetslaan 4 te Zeist

Helpt u de kosten van de cursus te bestrijden en ons YouTube-kanaal ook in de toekomst overeind te houden? Maak dan een vrijwillige bedrage over op NL61 TRIO 0390 537527 t.n.v. De Christengemeenschap Zeist en vermeldt: Jaarcursus. Een richtbedrag is € 10,- per voordracht.


 

Tuin in wintertijd

Nu het winter is, ligt de tuin in rust, alsook de tuinwerkers wat dat betreft.
In het voorjaar, zodra het tijd wordt om de handen uit de mouwen te steken, verschijnt hier een berichtje om het enthousiasme weer aan te boren en mee te helpen met een taak(-je) in onze kerktuin.

Wordt vervolgd…

 

 

 

 


 

De tuin

De tuin

De tuin is onder handen genomen en zoals u kunt zien heeft dit veel licht en lucht en doorkijkjes opgeleverd. Nu is het aan ons allen om dit zo te houden.

Er is inmiddels een tuingroep ontstaan, een ieder die zich graag wil inzetten kan zich daarbij aanmelden. U kunt een stukje tuin adopteren, dat wil zeggen dat u zich verantwoordelijk houdt om dit te onderhouden. De voorstanders van een tuinfonds – waardoor dit in gang is gezet – hebben zich gehouden aan hun aanbod door middel van een schenking voor de tuin.
Voor verdere berichtgeving zie het prikbord.