Hoe bereikt u de kerk

Print this entry

Om de kerk te bereiken kunt u op de volgende link klikken waarna u een kaartje krijgt met de locatie van de kerk te Groningen. Aan de linkerkant van het scherm vindt u de mogelijkheid om in- of uit te zoomen. Tevens kunt u uw route naar de kerk plannen.

Looproute van het station (ongeveer 10 minuten)
Op het station aan de perronzijde langs spoor 2a lopen naar de ijzeren trap aan het eind van het perron. Deze opgaan. Op het viaduct linksaf slaan en de weg naar beneden volgen. U komt op het Hoornse Diep. Na oversteek bij de voetgangerslichten rechtdoor en tweede straat links, Rivierenhof. De Rivierenhof even inlopen. De ingang van de kerk is rechts, aan de Lauwersstraat.

Met de auto
op de A7 afslag 37. na de afrit  links de Hereweg, richting centrum. Ga na 400 m linksaf naar de Vechtstraat, na 300 m links Merwedestraat in, na 140 m rechts, u bent op de Rivierenhof. De kerk ligt op de hoek aan de 3e straat links.

Vanaf de A28 richting Centrum en daarna afslag Rivierenhof aanhouden, op het Hoornsediep de eerste weg rechts is de Rivierenhof, eerste weg rechts is de Lauwersstraat. Parkeren op het plein of op de Rivierenhof. Op donderdag kunt u vrij parkeren bij het Gomarus College aan de Vondellaan t/o de school.