Route

Klik op de kaart om Google Maps te openen.

Om de kerk te bereiken, klik hier. In een nieuw tabblad opent dan een kaart (Google Maps) met de locatie van de kerk te Groningen. Aan de linkerkant van het scherm kunt u in- of uitzoomen. Tevens kunt u uw route naar de kerk plannen.

Looproute van het station (ca. 10 minuten)
Loop op het station aan de perronzijde langs spoor 2a naar de ijzeren trap aan het eind van het perron. Loop deze op. Sla op het viaduct linksaf en volg de weg naar beneden.

U komt op het Hoornse Diep. Loop na de oversteek bij de voetgangerslichten rechtdoor en neem dan de tweede straat links, Rivierenhof. Loop de Rivierenhof even in. De ingang van de kerk is rechts, aan de Lauwersstraat.

Met de auto

• uit westelijke richting
Neem op de A7 afslag 37. Ga na de afrit links de Hereweg op, richting centrum. Ga na 400 m. linksaf naar de Vechtstraat, draai na 300 m. links de Merwedestraat in. Ga na 140 m. rechtsaf: Nu bent u op de Rivierenhof. De kerk ligt op de hoek aan de derde straat links.

• uit zuidelijke richting
Ga vanaf de A28 richting centrum en houd daarna afslag Rivierenhof aan. Neem op het Hoornsediep de eerste weg rechts is: dat is de Rivierenhof. De eerste weg rechts is de Lauwersstraat.

Parkeren
U kunt parkeren op het pleintje voor de kerk of op de Rivierenhof.