Route

Klik op de kaart om Google Maps te openen.

Om de kerk te bereiken, klik hier. In een nieuw tabblad opent dan een kaart (Google Maps) met de locatie van de kerk te Groningen. Aan de linkerkant van het scherm kunt u in- of uitzoomen. Tevens kunt u uw route naar de kerk plannen.

Looproute van het station (ca. 10 minuten)
Loop op het station aan de perronzijde langs spoor 2a naar de ijzeren trap aan het eind van het perron. Loop deze op. Sla op het viaduct linksaf en volg de weg naar beneden.

U komt op het Hoornse Diep. Loop na de oversteek bij de voetgangerslichten rechtdoor en neem dan de tweede straat links, Rivierenhof. Loop de Rivierenhof even in. De ingang van de kerk is rechts, aan de Lauwersstraat.

Met de auto

• uit westelijke richting
Neem op de A7 afslag 37. Ga na de afrit links de Hereweg op, richting centrum. Ga na 400 m. linksaf naar de Vechtstraat, draai na 300 m. links de Merwedestraat in. Ga na 140 m. rechtsaf: Nu bent u op de Rivierenhof. De kerk ligt op de hoek aan de derde straat links.

• uit zuidelijke richting (let op, gewijzigd!)
Ga vanaf de A28 de N7 op richting Oldenburg/Hoogezand en neem dan direct afslag 37. Volg verder de route als boven.

NB:
i.v.m. de werkzaamheden aan het Julianaplein is dit aan veranderingen onderhevig. Kijk voor info over wegafsluitingen op
www.groningenbereikbaar.nl

Parkeren
U kunt parkeren op het pleintje voor de kerk of op de Rivierenhof.